четвер, 13 квітня 2017 р.

Проект «Чисте довкілля – справа кожного»

В нашій школі – інтернаті продовжує працювати проект «Чисте довкілля – справа кожного», який створив та втілив у життя педагог-організатор Дорошенко О.Ю. Метою цього проекту було бажання колективу школи та учнів приєднатися до загальноукраїнської акції, присвяченій Дню дозкілля. Ми прагнемо, щоб в нашій шкільній країні було так, як у гарного господаря, якій завжди піклується про чистоту, красу і порядок свого житла. Виконання проекту було розпочато з самого головного – впорядкування території школи. Бо наша школа – це наш рідний дім!

Учні та працівники нашої школи з сумлінням прополювали клумби з квітами та насаджували нові. Учні старших класів займалися висаджуванням фруктових дерев та декоративних кущів. Малеча з завзяттям підмітали доріжки шкільного подвір’я та ігрових майданчиків.

Давньою традицією нашої школи є приготування на лоні природи кулешу, та частування ним учасників трудового процесу. Сумісна  праця та дозвілля дітей і дорослих зароджують в душах почуття тепла і довіри один до одного.


 







 

Немає коментарів:

Дописати коментар